Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Wuxi Talat Steel Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Γύρος εργοστασίων
Production Line

Το Liaocheng, Κίνα είναι το σπίτι της υπερσύγχρονης γραμμής παραγωγής μας από γαλβανισμένο χάλυβα, η οποία είναι σε θέση να παράγει υψηλής ποιότητας πηνία γαλβανισμένου χάλυβα σε μεγάλη κλίμακα.Είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα και η γραμμή παραγωγής μας είναι εξοπλισμένη με την πιο πρόσφατη τεχνολογία και μηχανήματα για να διασφαλίσουμε ότι πληρούμε τα υψηλότερα πρότυπα.

 

Η γραμμή παραγωγής μας από γαλβανισμένο χαλύβδινο πηνίο ξεκινά με πρώτες ύλες χάλυβα που ελέγχονται προσεκτικά και προετοιμάζονται για επεξεργασία.Ο χάλυβας καθαρίζεται και επεξεργάζεται ώστε να αφαιρεθούν τυχόν ακαθαρσίες και στη συνέχεια περνά από μια σειρά μηχανημάτων που εφαρμόζουν ένα στρώμα ψευδαργύρου στην επιφάνεια του χάλυβα.Αυτή η διαδικασία, γνωστή ως γαλβανισμός, προστατεύει τον χάλυβα από τη διάβρωση και αυξάνει την αντοχή και τη διάρκεια ζωής του.

 

Wuxi Talat Steel Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM/ODM

Στην εταιρεία μας, κατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις όσον αφορά τα προϊόντα του.Γι' αυτό προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία OEM και ODM για όλα τα συστήματα προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένων των πηνίων GI, των πηνίων GL, των πηνίων PPGI, των πηνίων PPGL, των πηνίων από ανοξείδωτο χάλυβα και άλλων.

Οι υπηρεσίες OEM και ODM μας επιτρέπουν στους πελάτες μας να προσαρμόζουν τα προϊόντα τους για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, είτε πρόκειται για συγκεκριμένο μέγεθος, χρώμα ή σχέδιο.Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας σε όλη τη διαδικασία για να διασφαλίσουμε ότι το τελικό προϊόν πληροί τις ακριβείς προδιαγραφές τους.

Εκτός από τις υπηρεσίες προσαρμογής μας, προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα τυποποιημένων προϊόντων που κατασκευάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.Η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών μας χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξοπλισμό για να παράγει προϊόντα που είναι ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα.

Στην εταιρεία μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.Είτε χρειάζεστε υπηρεσίες OEM ή ODM είτε τα τυπικά προϊόντα μας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών σε κάθε βήμα.

 

Wuxi Talat Steel Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Φύλλα πιάτων ανοξείδωτου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 stainlesssteel-ss.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.