Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Ακτίνα ανοξείδωτου Χ >
Καυτός - κυλημένη δομική Χ σιδήρου ακτίνα A36 152x152 χάλυβα

Καυτός - κυλημένη δομική Χ σιδήρου ακτίνα A36 152x152 χάλυβα

A36 ακτίνα χάλυβα Χ

152x152 ακτίνα χάλυβα Χ

Καυτός - κυλημένη δομική Χ σιδήρου ακτίνα χάλυβα

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

TALAT

Πιστοποίηση:

SGS

Αριθμό μοντέλου:

304

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Όνομα:
Χάλυβας ακτίνων Χ
Πρότυπα:
ASTM, JIS, ΤΟ EN, BS, DIN
Πλάτος Ιστού:
100900mm
μήκος:
6m 12m ή προσαρμοσμένος
Επιφάνεια:
BA/2B/NO.1/NO.4/8K/HL
Μορφή:
Χ-μορφή
Τεχνική:
Καυτός - κύλησε, καυτός - που κυλιέται/που ενώνεται στενά
Εφαρμογή:
Οικοδόμηση, κτήριο δομών, γέφυρα, εξοπλισμός, κτήριο Stuctural
Λέξεις κλειδί:
Καυτή - κυλημένη καθολική ακτίνα, καυτή - κυλημένη ακτίνα χ
Πάχος:
534mm, 630mm, 50300mm, 4.570mm, 100*100 σε 350*175
Προϊόντα:
Δομικός σίδηρος μεγέθους χάλυβα ακτίνων, ακτίνα χάλυβα χ
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 ΑΜ
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
παλέτα
Χρόνος παράδοσης
8-14 ημέρες μετά από την παραλαβή της προκαταβολής
Όροι πληρωμής
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς
50000 τόνοι το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Καυτός - κυλημένος χάλυβας ακτίνων δομικού χάλυβα Χ σιδήρου A36 A992 S275JR 152x152

 

Η χ-ακτίνα είναι ένα οικονομικό τμήμα και ένα υψηλής απόδοσης σχεδιάγραμμα με την περισσότερες βελτιστοποιημένη διανομή διατομικής περιοχής και λογικότερη αναλογία δύναμη--βάρους. Ονομάζεται επειδή η διατομή της είναι η ίδια με το αγγλικό γράμμα «Χ». Δεδομένου ότι όλα τα μέρη της χ-ακτίνας τακτοποιούνται κάθετα, η χ-ακτίνα έχει τα πλεονεκτήματα της ισχυρής κάμπτοντας αντίστασης, απλή κατασκευή, μείωση κόστους και ελαφρύς προς όλες τις κατευθύνσεις, και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως.

 

Οι εσωτερικές και εξωτερικές πλευρές της φλάντζας της χ-ακτίνας είναι παράλληλες ή σχεδόν παράλληλες, και οι άκρες φλαντζών είναι κάθετες, έτσι ονομάζεται την παράλληλη ι-ακτίνα φλαντζών. Το πάχος του Ιστού της χ-ακτίνας είναι μικρότερο από αυτό της κοινής ι-ακτίνας με το ίδιο ύψος του Ιστού, και το πλάτος φλαντζών είναι μεγαλύτερο από αυτό της κοινής ι-ακτίνας με το ίδιο ύψος του Ιστού, έτσι ονομάζεται επίσης την ι-ακτίνα ευρύς-ακρών. Καθορισμένος από τη μορφή, ο συντελεστής τμημάτων, η στιγμή της αδράνειας και η αντίστοιχη δύναμη της χ-ακτίνας είναι προφανώς καλύτεροι από την συνηθισμένη ι-ακτίνα του ίδιου ενιαίου βάρους. Χρησιμοποιημένο στις δομές μετάλλων με τις διαφορετικές απαιτήσεις, εάν υποβάλλεται στην κάμπτοντας στιγμή, το φορτίο πίεσης, ή το εκκεντρικό φορτίο, παρουσιάζει ανώτερη απόδοσή του. Έναντι της συνηθισμένης ι-ακτίνας, μπορεί πολύ να βελτιώσει την ικανότητα ρουλεμάν και να σώσει το μέταλλο από 10% σε 40%. Οι χ-ακτίνες έχουν τις ευρείες φλάντζες, τους λεπτούς Ιστούς, πολλές προδιαγραφές, και την εύκαμπτη χρήση. Μπορούν να σώσουν 15% σε 20% του μετάλλου όταν χρησιμοποιείται στις διάφορες δομές ζευκτόντων. Επειδή οι εσωτερικές και εξωτερικές πλευρές των φλαντζών είναι παράλληλες, και οι άκρες ακρών είναι κάθετες, είναι εύκολο να συγκεντρώσει και να συνδυάσει στα διάφορα συστατικά, τα οποία μπορούν να σώσουν για 25% του φόρτου εργασίας ένωσης και καρφώματος, ο οποίος μπορεί πολύ να επιταχύνει την ταχύτητα κατασκευής του προγράμματος και να κοντύνει την περίοδο κατασκευής.

 

Καυτός - κυλημένη δομική Χ σιδήρου ακτίνα A36 152x152 χάλυβα 0

 

 

 

Αυτό που είναι ακτίνα ανοξείδωτου Χ

 

Η ακτίνα ανοξείδωτου Χ είναι ένας δομικός χάλυβας άνθρακα για την οικοδόμηση, που είναι ένας χάλυβας τμημάτων με το απλό τμήμα, και χρησιμοποιείται κυρίως για τα τμήματα μετάλλων και το πλαίσιο των κτηρίων εργοστασίων. Η καλή ιδιότητα συγκόλλησης, η πλαστική απόδοση παραμόρφωσης και ορισμένη μηχανική δύναμη απαιτούνται σε λειτουργία. Οι ακτίνες ανοξείδωτου Χ έχουν υψηλής αντοχής και είναι εύκαμπτες και πλούσιες σε σχέδιο. Έναντι των ι-ακτίνων, μπορούν να σώσουν για 15% του μετάλλου υπό τους ίδιους μεταφέροντες όρους. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη διαδικασία χρήσης, όπως η κάμψη της αντίστασης, της απλής κατασκευής, της μείωσης κόστους και του ελαφριού βάρους δομών.
1)Καλή αντίσταση διάβρωσης
2)Υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση οξείδωσης
3)Καλή σωματική ιδιότητα

 

 

Καυτός - κυλημένη δομική Χ σιδήρου ακτίνα A36 152x152 χάλυβα 1

Προδιαγραφή της ακτίνας ανοξείδωτου Χ

 

Υλικό
201,304,304L, 321,316,316L, 310,310S, κ.λπ.
H*B
100*100-900*300mm
T1
4.516mm
T2
728mm
Τεχνική
Καυτός - κυλημένος
Εφαρμογή
εργαστήριο, αποθήκη εμπορευμάτων, εγκαταστάσεις, δομή πλαισίων Ιστού χάλυβα, χ-στήλη χάλυβα και χ-ακτίνα χάλυβα, πύλη προϊόντα πλαισίων, υψηλό πρόγραμμα κτηρίου ανόδου
MOQ
20 μετρικός τόνος
Λεπτομέρειες συσκευασίας
Συσσωρευμένος με τα σταθερά λουριά χάλυβα, εύκολα για τη φόρτωση
Χρόνος παράδοσης
8-14 ημέρες μετά από την κατάθεση
Όροι πληρωμής
L/C, T/T ή Western Union
Δυνατότητα ανεφοδιασμού
50000 μετρικοί τόνοι το μήνα

 

 

 

Εφαρμογή της ακτίνας ανοξείδωτου Χ

 

Η ακτίνα ανοξείδωτου Χ χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή, τις γέφυρες, τα πετροχημικά, τη θαλάσσια εφαρμοσμένη μηχανική, τη ναυπηγική και άλλες βιομηχανίες. Οι στάσεις Λ για το χαμηλό άνθρακα, παραδείγματος χάριν, 304L έχουν τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα από 304. Το Χ και το s αντιπροσωπεύουν την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση. Παραδείγματος χάριν, 310S είναι ανθεκτικότερο σε υψηλής θερμοκρασίας από 310. 304H είναι πιό ανθεκτικό στη θερμότητα από 304. Υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό ανοξείδωτο: 902.904.902L.904L, και η κανονική θερμοκρασία υπηρεσιών του φθάνει σε 1800-2000 βαθμούς. SS316 είναι ένα πυρηνικό υλικό. 316.316L είναι θαλάσσιος χάλυβας με την ισχυρή αντίσταση διάβρωσης.

 

Καυτός - κυλημένη δομική Χ σιδήρου ακτίνα A36 152x152 χάλυβα 2

 

Χρήση
Λόγω των ανωτέρω πλεονεκτημάτων, οι χ-ακτίνες χρησιμοποιούνται ευρέως, κυρίως χρησιμοποιημένος για: διάφορες δομές αστικού και βιομηχανικού κτηρίου διάφορες βιομηχανικές εγκαταστάσεις μεγάλος-έκτασης και σύγχρονες πολυκατοικίες, ειδικά βιομηχανικές εγκαταστάσεις στις περιοχές με τη συχνή σεισμική δραστηριότητα και τις υψηλής θερμοκρασίας συνθήκες εργασίας μεγάλης κλίμακας γέφυρες απαιτήσεων με τη μεγάλη ικανότητα ρουλεμάν, την καλή σταθερότητα τμημάτων και τη μεγάλη έκταση βαρύς εξοπλισμός εθνικές οδοί σκελετοί σκαφών υποστήριξη ορυχείων επεξεργασία ιδρύματος και εφαρμοσμένη μηχανική φραγμάτων διάφορα τμήματα μηχανών.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Φύλλα πιάτων ανοξείδωτου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 stainlesssteel-ss.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.