Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Σπείρα ανοξείδωτου >
Ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο 201 σπειρών ανοξείδωτου μεταλλικό πιάτο 430 1.0mm

Ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο 201 σπειρών ανοξείδωτου μεταλλικό πιάτο 430 1.0mm

Σπείρα λουρίδων μεταλλικών πιάτων ανοξείδωτου

ανοξείδωτο 430 1.0mm σπείρα

201 σπείρα φύλλων ανοξείδωτου

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

TALAT

Αριθμό μοντέλου:

430 316 201

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Όνομα:
σπείρα ανοξείδωτου
Βαθμός:
430 316 201
Εφαρμογή:
Βιομηχανική κατασκευή
Πρότυπα:
ASTM AISI EN GB
MOQ:
3 τόνοι
όρος πληρωμής:
30%T/T πρόοδος + ισορροπία 70%
Μορφή:
Λωρίδα πηνίου
Επιφάνεια:
Απαίτηση πελατών
Τεχνική:
Ελασματοποιημένος εν ψυχρώ καυτός - κυλημένος
Χρώμα:
Φυσικό χρώμα
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
3 τόνοι
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης
15-21days
Όροι πληρωμής
L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, D/A, D/P
Δυνατότητα προσφοράς
1000 τόνοι το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Η σπείρα ανοξείδωτου έχει μια ομαλή επιφάνεια, με την υψηλή πλαστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη μηχανική δύναμη. Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση από το όξινο, αλκαλικό αέριο, τις λύσεις και άλλα μέσα. Είναι ένας χάλυβας κραμάτων που δεν οξυδώνει εύκολα. Η σπείρα ανοξείδωτου μπορεί να αντισταθεί στα αδύνατα μέσα όπως η διάβρωση ατμόσφαιρας, ατμού και νερού. Η ανθεκτική στα οξέα σπείρα χάλυβα είναι επίσης σε θέση το οξύ, το αλκάλιο, το άλας και άλλη χημική διάβρωση.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Το ανοξείδωτο χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε όλο τον κόσμο για τη διάρκεια, την αντίσταση διάβρωσης και την ολκιμότητά του. Επιπλέον, η σπείρα ανοξείδωτου χρησιμοποιείται συνήθως στην κατασκευή λόγω της άριστων ποιότητας, της ευκολίας - - χρήση και της οικονομικής αποτελεσματικότητάς της.

Εκτός από την οικονομική αξία του, το ανοξείδωτο έχει την υψηλές πλαστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη δύναμη, και είναι ανθεκτικό στα οξέα, τα αλκαλικά αέρια και τις διάφορες λύσεις. Επιπλέον, βασισμένος στις απαιτήσεις πελατών, το ανοξείδωτο μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία στις ποικίλες εμφανίσεις μέσω των διάφορων γραμμών λήξης.

Επιπλέον, το ανοξείδωτο έχει τις εκτενείς εφαρμογές που κυμαίνονται από τη ναυπηγική ως την κατασκευή αυτοκινήτων και μηχανημάτων, εξετάζοντας τα σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά του όπως ο εύκολος χειρισμός και το άριστο solderability.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Όνομα Ρόλος σπειρών ανοξείδωτου
Επιφάνεια 2B, BA, No.1, No.4, HL, 8K
Επεξεργασία Κοπή, σχισμή, κάμψη, ένωση, Punching
Δείγμα Δείγμα ελεύθερα
Πρότυπα JIS
Πάχος 0.156mm, 0.156mm
Βαθμός 300 σειρές 400Series
Υλικό Ανοξείδωτο
Πλάτος 100mm2500mm ή ως αίτημα, 242000mm
Εφαρμογή Διακόσμηση, κουζίνα, κ.λπ.
Λέξεις κλειδιά Ρόλος σπειρών ανοξείδωτου, καυτός - κυλημένη σπείρα ανοξείδωτου, ρόλος φύλλων ανοξείδωτου
 

Εφαρμογές:

TALAT είναι ένα κύριο εμπορικό σήμα στις σπείρες ανοξείδωτου. Παρέχουμε σε καυτό - κυλημένη σπείρα ανοξείδωτου, ελασματοποιημένα εν ψυχρώ σπείρα ανοξείδωτου και φύλλα σπειρών ανοξείδωτου ένα πάχος που κυμαίνεται από 0.15mm ως 6mm. Τα προϊόντα μας έρχονται στη διάφορη επιφάνεια τελειώνουν 2B, το BA, No.1, No.4, τα HL και 8K με τα πλάτη 100mm2500mm ή όπως ζητούνται. Οι σπείρες ανοξείδωτου μας χρησιμοποιούνται ευρέως στη διακόσμηση, την κουζίνα και άλλες εφαρμογές.

Καυτός μας - η κυλημένη σπείρα ανοξείδωτου αποτελείται από τις ποιοτικές πρώτες ύλες και υποβάλλεται σε επεξεργασία στην ακριβή συμφωνία με τα βιομηχανικά πρότυπα. Σχεδιάζεται με την άριστη απόδοση, τη σταθερή ποιότητα, και την εύκολη συντήρηση. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση και τη θερμότητα και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Επιπλέον, έχει τις άριστες μηχανικές ιδιότητες και η επιφάνειά της είναι φωτεινή και ομαλή.

Η ελασματοποιημένη εν ψυχρώ σπείρα ανοξείδωτου μας αποτελείται από τα υλικά ανώτερης ποιότητας και κατασκευάζεται από την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής. Έχει τις άριστες μηχανικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση και τη θερμότητα. Είναι επίσης εύκολο να διατηρήσει και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Η επιφάνειά της είναι φωτεινή και καθαρή και έχει την άριστη απόδοση.

Τα φύλλα σπειρών ανοξείδωτου μας αποτελούνται από τις ποιοτικές πρώτες ύλες και υποβάλλονται σε επεξεργασία στην ακριβή συμφωνία με τα βιομηχανικά πρότυπα. Έχουν τις άριστες μηχανικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στη διάβρωση και τη θερμότητα. Είναι επίσης εύκολο να διατηρηθούν και να έχουν μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Έρχονται στη διάφορη επιφάνεια τελειώνουν 2B, το BA, No.1, No.4, τα HL και 8K με τα πλάτη 100mm2500mm ή όπως ζητούνται.

Οι σπείρες ανοξείδωτου TALAT είναι η τέλεια επιλογή για όλα τα είδη εφαρμογών. Είναι ανθεκτικοί, αξιόπιστοι και υψηλού - ποιότητα. Τα προϊόντα μας είναι ανώτερης ποιότητας και είναι διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία

Η σπείρα ανοξείδωτου συσκευάζεται στις δέσμες. Κάθε δέσμη είναι τυλιγμένη στο πολυαιθυλένιο και ασφαλώς δεμένη για να αποτρέψει τη ζημία κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας. Οι δέσμες τοποθετούνται έπειτα στα κουτιά από χαρτόνι ή τα ξύλινα κλουβιά για την πρόσθετη προστασία. Τα κλουβιά ή τα κιβώτια εξασφαλίζονται έπειτα για την αποστολή.

 

FAQ:

 • Q: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα για τη σπείρα ανοξείδωτου;
  Α: Το εμπορικό σήμα για τη σπείρα ανοξείδωτου είναι TALAT.
 • Q: Πού η σπείρα ανοξείδωτου κατασκευάζεται;
  Α: Η σπείρα ανοξείδωτου κατασκευάζεται στην Κίνα.
 • Q: Ποιος τύπος ανοξείδωτου χρησιμοποιείται για να κάνει τη σπείρα;
  Α: Ο τύπος ανοξείδωτου που χρησιμοποιείται για να κάνει τη σπείρα καθορίζεται από τις προδιαγραφές του πελάτη.
 • Q: Ποιες είναι οι διαστάσεις της σπείρας ανοξείδωτου;
  Α: Οι διαστάσεις της σπείρας ανοξείδωτου καθορίζονται από τις προδιαγραφές του πελάτη.
 • Q: Πώς η σπείρα ανοξείδωτου συσκευάζεται;
  Α: Η σπείρα ανοξείδωτου συσκευάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Φύλλα πιάτων ανοξείδωτου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 stainlesssteel-ss.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.